Oktober - Youth for Christ

Oktober

1 t/m 7 oktober

Nieuwe meidenwerker Veenendaal
Komende maanden start in Veenendaal een nieuwe collega in het meidenwerk. Bid dat ze snel zich opgenomen voelt in het team en haar plekje vindt.

 

8 t/m 14 oktober

Jongeren leren opstaan
Bij Youth for Christ Deventer gaat een nieuw Young Leaders-traject van start: een training waarin jongeren gemotiveerd worden om verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven. Bid dat de jongeren echt geraakt worden om in beweging te komen.

 

15 t/m 21 oktober

Eerlijk werk
Voor een aantal jongeren bij The Mall Gorinchem lonkt het grote geld via criminaliteit. Wilt u bidden voor kansen op eerlijk werk en de moed om de verleiding te weerstaan.

 

22 t/m 28 oktober

Over de Streep
The Mall Alkmaar verzorgt samen met een school de methode Over de Streep, waarin jongeren geconfronteerd worden met elkaars kwetsbaarheid en gebrokenheid. Bid dat het begrip en onderlinge openheid zal brengen.

 

29 oktober t/m 4 november

Jeugdleidersnetwerk
Youth for Christ Haarlem neemt het lokale jeugdleidersnetwerk over van een andere partij. Een mooie manier om relaties met jeugdleiders en kerken verder uit te bouwen. Wilt u bidden dat dit nieuwe kansen geeft om dichter bij jongeren te komen?

 

<< Ga naar septemberGa naar november >>