Juli - Youth for Christ

Juli

1 t/m 7 juli

Nieuwe vrijwilligers nodig
De zomermaanden zijn een tijd waarop veel vrijwilligers bij Youth for Christ Utrecht stoppen. Vanwege een nieuw rooster of een nieuwe studie. Bid dat zich nieuwe vrijwilligers melden voor het werk.

 
8 t/m 14 juli

Meidenwerk uitbreiden
Youth for Christ Emmeloord wil het meidenwerk uitbreiden naar een buurtcentrum. Bid voor een goede plek, enthousiaste vrijwilligers en nieuwe meiden die zich er thuis zullen voelen.

 

15 t/m 21 juli

Sportweken
In o.a. Delft, Zwolle en Haarlem is deze en volgende week een sportevenement voor jongeren. Veel vrijwilligers die meehelpen zijn actief voor Youth for Christ. Tussen het sporten door vertellen ze hun getuigenis. Bid dat hun verhalen jongeren dichter bij Jezus zullen brengen.

 

22 t/m 28 juli

Kapot van verdriet
Jason* komt dagelijks naar de inloop in Emmeloord. Zijn broer is onlangs overleden en hij is er kapot van. Daardoor maakt hij steeds dingen kapot. Bid dat we hem kunnen bereiken met de liefde en troost van Jezus. (*de naam van Jason is gefingeerd)

 

29 juli t/m 4 augustus

Vakantie
In het hele land is de zomervakantie begonnen. Wilt u bidden dat jongeren in Nederland kunnen uitrusten en opladen voor het nieuwe schooljaar? Bid ook voor bescherming als onze jongerencentra gesloten zijn.

 

 

<< Ga naar juniLees het verhaal
Ga naar augustus >>