Flitsende start van het nieuwe seizoen: Op Missie! - Youth for Christ

Flitsende start van het nieuwe seizoen: Op Missie!

Geplaatst op 10/04/2017 16:42

 

Op zaterdag 30 september mochten we 300 mensen met hart voor jongeren ontvangen in de wijk Zuilen. Doel: samen ervaren en leren wat missionair jongerenwerk inhoudt. Wat een mooie dag hebben we gehad. Hopelijk gaf deze dag jou de inspiratie die je nodig hebt om handen en voeten te geven aan onze missie: jongeren in aanraking brengen met de onvoorwaardelijke liefde van God! Heb je het gemist? Lees hieronder kort hoe het was!

 

We begonnen de dag met een korte viering in de plaatselijke kerk. De opening van directeur Bram Rebergen werd verstoord door twee voetballende jongeren die ons duidelijk maakten dat we hen toch vooral buiten de kerkmuren zouden tegenkomen!

 

De rest van dag vond dan ook vooral ‘buiten in de wijk’ plaats. Het lokale Grootmeesterplein was omgebouwd tot een ‘min-festival-terrein’ waar lekker werd gegeten, twee grote ‘jongerenbussen’ stonden en waar diverse trainingen werden gegeven.

 

We hopen dat alle aanwezigen hebben genoten van het Op Missie event. We bidden dat iedereen inspiratie heeft opgedaan om zich ook het komende seizoen weer met hart en ziel in te zetten voor jongeren in de kerk of in de wijk.

 

 

Hoe kunnen we jou komend seizoen helpen?

Als Youth for Christ willen we jou helpen en inspireren om je in te zetten voor jongeren in jouw omgeving. Wil je weten hoe we dat doen? Bel dan Elmer Verweij [06 41 81 92 61] of mail naar kerk@yfc.nl. We helpen je graag op weg.

 

< Terug naar het overzicht