Trainingsevent 2018 - Youth for Christ

Trainingsevent 2018

MELD JE HIER AAN!

 

De dag voor jeugdleiders en jongerenwerkers om getraind te worden in het gebruik van de materialen van Youth for Christ.

Thema: Burst the Bubbles!

 

Save the date! – 29 september 2018
Het lijkt nog ver weg, maar pak de agenda, want over drie maanden ben jij welkom op het vernieuwde Trainingsevent van Youth for Christ! Dit Trainingsevent zal een dag zijn vol training en tools voor iedereen die werkt met materialen van Youth for Christ.

 

Burst the Bubbles!
Het zal eind september een leuk feestje worden! Het thema dit jaar: Burst the bubbles!
Ervaar samen welke bubbel jij moet doorbreken.

 

Werk je met een van onze programma’s (SuperWoman; Rock Solid & Solid Friends; Rock, Live en Stay Steady)? Dan is deze dag voor jou! Ben je een startende- of een ervaren doorgewinterde jeugdleider; geen probleem! Er zijn trainingen voor zowel startende als gevorderde jeugdleiders.

Dus of je nou kiest voor startende trainingen of je liever de diepte in duikt: nodig je jeugdleiders, voorganger(s) en jongeren met jeugdleiderpotentie uit voor 29 september!

 

PROGRAMMA

Het Trainingsevent bestaat dit jaar uit 5 routes. We hebben hiervoor gekozen om nog meer kwaliteit te kunnen bieden tijdens het Trainingsevent. Hieronder kan je kort lezen wat de routes inhouden. Binnenkort ontvang je hier meer informatie over.

 

ROUTE 1          10-13 jaar

Werk je met Rock Solid of Rock Steady en heb je nog geen basistraining gevolgd? Dan is deze route voor jou! ‘s Ochtends is er een gezamenlijke ‘Experience’. ’s Middags wordt je inhoudelijk getraind op het werken met Rock Solid of Rock Steady.

 

ROUTE 2          14-16+ jaar

Als je werkt met Solid Friends, Live Steady of Stay Steady en je hebt nog geen basistraining gevolgd, kom dan naar Route 2! ‘s Ochtends is er een gezamenlijke ‘Experience’. ’s Middags wordt je inhoudelijk getraind op het werken met Solid Friends, Live Steady of Stay Steady.

 

ROUTE 3          Gevorderde Jeugdleiders

Werk je met een van de clubprogramma’s maar heb je al een basistraining achter de rug?  Dan is deze route perfect voor jou! Je gaat met elkaar aan de slag met waar jullie met je club tegen aan lopen.

 

ROUTE 4          SuperWoman

Alles wat jij moet weten om met de methodiek Super-Woman aan de slag te gaan & ontmoeting met andere meidenwerkers. Er is ruimte voor vragen en voor leren. Daarnaast zijn er diverse workshops over uiteenlopende onderwerpen om je meer handvaten te geven als jeugdleider.

 

ROUTE 5          Gevorderde Meidenwerkers

Ben jij een ervaren meidenwerker en wil je getraind worden op het meidenwerk zelf? Kom dan naar Route 5! In deze route ontvang je handige tools over de ins- en outs rondom het meidenwerken zoals de cultuur onder jongeren, intervisie en dieper de Bijbel in gaan.

 

Hou voor updates en details je mail, de website en de facebook in de gaten!

 

Trainingsevent 2018

29 september

Het Baken, Woerden

10.00-16.00

 

MELD JE HIER AAN!