BLOG: De gekste voordelen van een tussenjaar - Youth for Christ

De gekste voordelen van een tussenjaar

Geplaatst op 09/05/2014 17:37

Hoeveel video’s en Facebook-updates heb jij al gezien over een tussenjaar? Ik al best veel. Daarom vond ik het tijd voor een blog met de gekste voordelen van een jaar Youth Academy. Wist je bijvoorbeeld dat je tijdens het Youth Academy-jaar in een villa woont?

 

De gekste voordelen van een tussenjaar

Foto: Eva Rinaldi (Flickr.com)

 

Verstoppertje in je eigen villa

Ooit wel eens omgekeerd verstoppertje gespeeld in een villa? Een tussenjaar op het hoofdkantoor doen is ideaal: je kunt ’s avonds veel mensen uitnodigen, je hebt een complete villa als speeltuin. Wanneer je zin hebt om omgekeerd verstoppertje te doen, dan doe je dat. En dan heb ik het nog niet eens over de gigantische tuin: heb je even wat frisse lucht nodig? Dan loop je zo de boomgaard in.

 

Kaas en witte bonen in tomatensaus

Natuurlijk leer je ook een boel tijdens je tussenjaar, maar misschien niet altijd wat je verwacht: zo eet en kook je met tien huisgenoten. En dan eet je wel eens iets anders dan gebruikelijk. Een groot voordeel hiervan is dat je halverwege het jaar al je ideeën over lekker en vies kwijt bent. Houd je van kaas en ben je een fan van witte bonen in tomatensaus? Dan helpt het natuurlijk wel als je nieuwe dingen wilt proberen, anders val je heel snel af in je tussenjaar.

 

Omdat er nog veel meer voordelen in aan een tussenjaar zitten, heb ik ze voor jou op een rijtje gezet.

 

Heb je weleens…

  • je eigen sponsoractie georganiseerd?
  • een bezoekje gebracht aan een van The Malls?
  • je verjaardag gevierd in een villa?
  • een kantoor gevuld met ballonnen?
  • met 150 collega’s samen gebeden en je geloof gedeeld?
  • een training gegeven aan tachtig jeugdwerkers?
  • wekelijks gratis chocoladecroissants gegeten?
  • een compleet kantoor beschilderd en versierd?

 

Kom vrijdag 23 mei naar de Open Avond en ontdek nog meer gekke en nuttige voordelen van een tussenjaar, maar vooral Youth Academy. Geef je op via [email protected]

 

Johan van Essen werkt tijdens zijn jaar Youth Academy-jaar bij Youth for Christ op de afdeling Communicatie & Werving. Hij houdt zich bezig met social media, het schrijven van artikelen en contact met de pers.