7 dagen Hemel filmen - Youth for Christ

7 dagen Hemel filmen

Geplaatst op 13/06/2014 11:28

Het is zomer, 23 graden en de vakantie staat voor de deur. Er zijn geen excuses meer: ga naar buiten en geniet dag en nacht van alles om je heen. Filmmaker Mr. TSO moet dat ook gedacht hebben. Hij liep naar El Teide, de hoogste berg op een Spaans eiland en filmde zeven dagen lang de nachtelijke hemel en overdag de natuur op Aarde.

 

 

Alles van de Melkweg tot de bloemen op de grond. Is het een eerbetoon aan de God? Geen idee, maar het zou geen slecht eerbetoon zijn. Bekijk de video en sta versteld. Ook benieuwd naar hoe die ‘buitenlucht’ er uitziet wanneer je binnen de lampen aanzet? Neem een matje mee en een paar dekens mee en zoek een afgelegen plek op. Het liefst op een strand of in een weiland in ‘the middle of nowhere’.

 

Dit is trouwens helemaal een goed idee rond woensdag 13 augustus: rond die woensdag komt de jaarlijkse meteorenzwem Perseïden langs. Als je om 04:30 naar buiten gaat, kun je meer dan een uur lang meteorieten kijken, voordat de zon opkomt. Een echte aanrader voor de vakantie!

 

Tip: de video werkt het beste wanneer je geluid goed aanstaat en je ‘full screen’ aanzet.

 

Johan van Essen werkt tijdens zijn jaar Youth Academy-jaar bij Youth for Christ op de afdeling Communicatie & Werving. Hij houdt zich bezig met social media, het schrijven van artikelen en contact met de pers.