Symposium - 26 april - Youth for Christ

Symposium – 26 april

‘De jongere die méér wil, krijgt moeilijk gehoor in de kerk. Wat moet je als predikant of jeugdwerker met een jongere die verder wil dan de kerk te bieden lijkt te hebben?’ Dat is de vraag die centraal staat in het symposium dat wij organiseren samen met JOP, Jong Protestant en World Servants. Ben jij predikant, kerkelijk werker of jeugdwerker? Dan is dit voor jou!

 

Veel jongeren die terugkomen van een levensveranderende ervaring, bijvoorbeeld een project van World Servants, voelen zich onbegrepen in de kerk. Hun enthousiasme lijkt onbeantwoord. Wat een investering in het jeugdwerk had moeten zijn, lijkt een deceptie geworden.

 

Wij willen dit scenario voorkomen! Hoe benut je het enthousiasme van een jongeren die méér wil? Hoe voer je het gesprek met een jongere die God gevonden heeft? Hoe haak je in op een karaktervormende ervaring? En hoe help je hen op pad? Deze vragen komen aan bod op 26 april.
Experts van JOP, Jong protestant, World Servants en van Youth for Christ geven je in een interactie seminarprogramma handvatten om voor te bouwen op het enthousiasme van jongeren die méér willen. Bijzonder aan dit symposium is het multiculturele karakter. Ook mensen van World Servants uit landen als Ghana, Myanmar en Bolivia zijn aanwezig en delen hun ervaring over het voeren van geloofsgesprekken met jongeren.

 

Interessant? Meld je aan!

 

Datum:Donderdag 26 april 13.00-17.00 uur (inclusief lunch)
Locatie:SIO Zwolle, Thorbeckelaan 2 Zwolle
Kosten:Gratis
Aanmelden:aanmelding verplicht

 

Meld je aan